Inkomstenbelasting 2020

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting 2020. Upload je documenten en wij doen de rest!

Checklist voor de aangifte

Hieronder zie je een lijst met documenten, zodat je kunt nagaan wat je moet aanleveren. Kijk wat op jouw situatie van toepassing is en lever alleen die documenten aan. Maak gebruik van onderstaande tabel om de documenten per categorie te zien. Onder deze tabel kun je meteen de documenten uploaden.

De kosten bedragen € 69,50 incl. BTW. Dit is een totaaltarief voor alleenstaanden en partners.

 

Stap 1 – Begin met aanvragen van de DigiD-machtiging

We kunnen je aangifte niet verwerken zonder geldige machtiging. Deze vraag je heel eenvoudig aan en kun je opslaan in PDF. Stuur deze mee met je stukken. Heb je een partner? Dan dient hij/zij ook een machtiging aan te vragen.

Stap 2 – Verzamel documenten

Het is belangrijk dat we weten wat er vorig jaar in je persoonlijke situatie is veranderd. Om je hierbij te helpen kun je gebruik maken van onze checklist. Wij verzorgen de aangifte uitsluitend op de door jouw aangeleverde documenten. Zorg er dus voor dat niets ontbreekt.  

Stap 3 – Upload de documenten 

Heb je alle stukken verzameld? Dan kun je ze hieronder versturen naar ons kantoor. Let op: maximaal 20 documenten per keer.  Hebben er vorig jaar veranderingen plaatsgevonden? Vermeld dit dan in het vak ”belangrijke informatie”. 

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.