Even voorstellen…

Met wie doe je zaken en wie is Hypotheeklijn?

Hypotheeklijn, intermediair in Coevorden

Natuurlijk wil je graag weten met wie je zaken doet en wie jouw gegevens gaat behandelen. Dat vertellen we je graag!

Wij zijn Hypotheeklijn, begonnen in Emmen en sinds 2018 gevestigd in het mooie Coevorden. Naast verzekeren is ons specialisme adviseren in hypotheken. Een woning aankopen of een hypotheek oversluiten is meer dan alleen een rente kiezen. Samen met de klant kijken we naar de meest passende samenstelling van de financiering en staan we stil bij risico’s zoals; is de hypotheek betaalbaar bij overlijden? Zijn de lasten te dragen bij arbeidsongeschiktheid en wat als je werkloos raakt of overlijdt? Onze adviseurs nemen al deze scenario’s met je door en bevelen aan wat het beste voor jou is, om zo een zekere toekomst tegemoet te gaan.

Bij Hypotheeklijn ben je verzekerd van gedegen kennis. Onze medewerkers verdiepen zich elke dag in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van regel- en wetgeving en doen driejaarlijks examen om de deskundigheid op peil te houden.

Zoals gezegd kun je dus bij ons terecht voor al je financiële zaken. Van verzekeren tot hypotheken en van pensioen tot beleggen.

A.E. (Gerben) Zwiers

A.E. (Gerben) Zwiers

Financieel specialist - Eigenaar

Op 1 januari 2016 heeft Gerben Zwiers de stap gezet om voor hem zelf te beginnen. Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt in wisselende functies binnen die financiële dienstverlening was het tijd voor nieuwe uitdaging. Hij is met het oprichten van Hypotheeklijn (2016) een nieuwe weg ingeslagen om de consument op een ander niveau te bedienen. Korte lijnen, snelheid, vernieuwing en scherpe tarieven zijn voor hem de kernwaarden.

Door zijn jaren lange ervaring, van complexe financiële vraagstukken tot ingewikkelde echtscheidingen, weet hij in iedere situatie professioneel te handelen.

J.H. (Rianne) Sollie

J.H. (Rianne) Sollie

Medewerker binnendienst & adviseur schadeverzekeringen

Rianne Sollie werkt sinds 1 juli 2018 bij Hypotheeklijn. Zij zorgt voor de snelle behandeling van dossiers en ziet er op toe dat aanvragen snel worden verwerkt. Door samen met Gerben als team te werken, streeft zij elke dag opnieuw naar dagverwerking. Hierdoor krijgt de klant snel duidelijkheid en worden processen niet onnodig lang.

Rianne is tevens opgeleid als adviseur schadeverzekeringen en kan je alles vertellen over particuliere verzekeringen

Onze missie

De klant staat bij ons centraal. We streven naar 100% klanttevredenheid en zetten daar hoog op in. Daarnaast is onze missie om duurzaam te werken en papierverspilling zoveel mogelijk tegen te gaan. Vanuit die overtuiging werken wij zoveel mogelijk digitaal en maken we bewuste keuze’s, waaronder de aanschaf van onze elektrische bedrijfsauto.

Onze investeringen

Hypotheeklijn hecht veel waarde deskundigheid en stelt hoge eisen aan werknemers op het gebied van studies. Onze medewerkers zijn bij indienstreding in het bezit van de wettelijke diploma’s en moeten om de 3 jaar examens afleggen, waarin de kennis wordt getoetst. Daarnaast zijn zij verplicht om alle wijzigingen op financieel, jurdisch en fiscaal gebied bij te houden. Hypotheeklijn investeert voortdurend in het op peil houden van kennis.